27 April 2013

TTinjauan

Assalamualaikum!

beberapa hari lepas, I… I ok I.. I ada terbaca satu entry ni pasal ‘Bagaimana Nak Lupakan Bekas Kekasih Anda?‘.. Tau tu entry siapa? Alaa yang blogger ala-ala artis tu.. hehe gi ar terjah..

Tapikan I nak share dengan korang satu tips bagaimana nak lupakan bekas kekasih korang yang sebetul-betulnya. Especially tips ni untuk wanita sebab aku tau ramai wanita luar sana susah nak lupakan bekas kekasih dia..kalau laki aku tau mesti kacang je bagi diorang kan. Habis I ni bukan lelaki ke? errr bukan.. I ni just pemerhati lelaki dan wanita.. haha


Persoalannya macam mana nak lupakan bekas kekasih atau balak korang? Rahsianya mudah je. Korang perasan tak macam mana lelaki lupakan bekas kekasih dia atau bekas awek-awek dia? Hah tu lah korang tak tahu. Actually lelaki kalau nak lupakan bekas kekasihnya, dia akan mula cari kesalahan bekas awek dia tu.. lepas tu bila dah ada beberapa kesalahan yang dia sedar on his ex-girlfriend, mulalah dia rasa “Erm dia ni banyak buat salah kat aku. Ini tak kena, itu tak kena. Buat apa aku nak ingat dia dah. Baik aku blah dan lupakan dia! She’s not worth it! I wanna go to heaven. You go to hell!” Haha ayat emo sangat aih..

So you girls dapat tak point yang I nak fokus kat sini. The bottomline is korang kena cari kesalahan bekas kekasih korang tu untuk lupakan cinta lama korang pada dia. Itu je. Ni serius cakap ni memang cara ni je yang boleh buatkan seseorang tu lupa cinta lama dia.


[ Kalau dia tu perfect man yang tak pernah buat salah macam mana nak lupakan dia? ]

Bagikan

Jangan lewatkan

TTinjauan
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.